Monday, February 1, 2010

my lil boy..Kiddy..

I miss him..sangat.Lagi-lagi bila teringat mata dia tengok aku je...isk isk...*tenang..tenang..* .
Dia mati sebab cirit-birit.I guess sebab dia culture chock kat makanan tu.
Dia sorang ..eh..dia sekor je yang makan.Kira semua dia punya.
1 day tu,dia makan tanpa henti.
Dah kenyang pun makan juga,tapi slow-slow.
Lepas makan banyak tidur sekejap,
tak sampai 2 minit, then bangun makan balik,
then makan banyak lagi,kenyang tidur balik,
tak sampai 2 minit,bangun makan balik,minum air..
macam tu je ulang-ulang kali..
esok lusa dia dah start cirit-birit..
tapi still makan and minum and boleh jalan lagi.
Esok hari nya,nampak dah tak nak makan.
Suap pun tak makan.Sedih. ;'(
Then bawa pergi klinik haiwan.
Banyak yang dah tutup sebab dah lewat petang.
Jumpa klinik haiwan kat Bukit Tinggi yang belum tutup, bawa jumpa doktor.
Tapi..doktor kata "I'm sorry..he's gone"
Kiddy dah 'tak ada'..sangat sedih.Ternangis depan doktor juga time tu.
Bawa Kiddy balik.Malam tu bungkus elok-elok.Esok nya tanam.
Sedih nya. :'(
I Miss my Kiddy..I heart you
*Bunny..i still heart you too..tak payah jelous*


This is some of him..

tidur dengan his toy..isk' *poo banyak nyerr..haihh*


Bunny cuba communicate ke dengan Kiddy?


Membersihkan diri..tomeyyyy


Ni muka mamai bangun tidur..


Lepak je.Baru lepas makan banyak

Uik..sembang apa tu?

Makan dengan penuh tertib

Tidur lagi..still..with his fav toy

Tidur selepas dibelai

Landing..baru nak 'nini sarem'->maksudnya tidur..still..with his toy..waaaa*

His captured moment..

video


First introduction to his toy.. :,(


video


Suap mamam hay..he recognise me..isk'

0 comments: